Vind hier uw tuinhuizen en buitenverblijven

Voor meer informatie kunt u ook onze digitale brochures aanvragen

Meer informatie?

Buitenverblijf

Bij Buytenshuys bieden wij kwaliteit hout in 2 soorten Douglas en Noord-Europees vurenhout. Hier kiezen wij specifiek voor omdat er veel verschil in tuinhuis fabrikanten zit. Onze merken Lugarde en Toplawood staan bekend om hun kwaliteit en verfijnde afwerking. Met een harde kern staan deze buitenverblijven tientallen jaren. Dat betekent voor u heerlijk lang genieten! Tevens stralen de tuinhuizen en buitenverblijven luxe uit. Een prachtige eye-catcher in de tuin.

Een tuinhuis in diverse vormen

Een tuinhuisje wil toch iedereen wel in de tuin hebben? Het is de ideale oplossing voor iedereen die graag een idyllisch plekje in de tuin wil. Op deze site bieden we veel informatie over blokhutten en tuinhuisjes. Onze tuinhuizen worden in diverse houtsoorten geleverd, zoals Douglas of Noord-Europees vurenhout. Wij leveren in standaard oplossingen maar ook met maatwerk. Welk tuinhuis heeft u in gedachten?

Een tuinhuis in diverse vormen

Voor het opbouwen van tuinhuizen kunnen wij u voorzien van een compleet pakket, wilt u dat wij betonbanden en betonpoeren plaatsen? Geen probleem, onze monteurs gebruiken een laser om dit voor elkaar te krijgen. Tevens kunnen wij ook vlonder vloeren plaatsen om een echt geheel van het buitenverblijf te maken. Glazen schuifwanden kunnen wij ook leveren om zo een extra beleving te geven aan het buitenverblijf.

Volg ons

Een afspraak maken? Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek.


Bekijk hier onze openingstijden     info@buytenshuys.nl      +31 (0)85 - 7607090